ترید در فارکس یا برنامه نویسی ؟ کدوم رو انتخاب کنم ؟ سال 2023

ممکن است بارها و بارها سوالاتی از این دست را شنیده باشید و یا حتی به ذهن خودتان خطور کرده باشد که:

 

۱ – آیا ارزش دارد که وقت خود را صرف کنیم تا در نهایت یه معامله گر فارکس شویم ؟

 

۲ – آیا معامله گری در فارکس یه شغل مطمئن و آینده دار است و یا وقت هدر کردن ؟

 

۳ – آیا ما میتوانیم یه معامله گر پولدار شویم ؟

 

۴ – آیا ما میتوانیم میلیونر شویم ؟

 

اینها همه سوالاتی خوب است . قبل از اینکه کاری بکنید ، شما باید بدانید وقت خود را برای چه چیزی صرف میکنید. شما باید بدانید آیا فراگیری فارکس و وارد معامله با یک یا چند شرکت فارکس شدن ارزشش دارد و یا اینکه در نهایت به جایی نخواهید رسید .

 

آنهایی که این سوالات را میپرسند متعلق به دو گروه متفاوت هستند . گروه اول کسانی هستند که میدانند از طریق حساب فارکس میتوان پول در آورد . سوال آنها در حقیقت این است که آیا ” آنها ” نیز میتوانند از فارکس پول در بیاورند یا خیر . جواب کوتاه به این گروه این است که اگر دیگران میتوانند از فارکس پول در بیاورند ، پس شما هم میتوانید . شما لازم نیست نابغه باشید ، شما تنها باید در این کار جدی و منظم باشید ، هم هنگام فراگیری فارکس واستفاده از متاتریدر هم وقتی که در فارکس معامله میکنید .

 

گروه دوم کسانی هستند که میخواهند بدانند چه مقدار پول میتوانند از طریق فارکس در بیاورند . منظورم این است که آنها میدانند میتوان از فارکس پول در آورد ، ولی میخواهند بدانند این درآمد نسبت به بقیه شغلها چطور است . آنها میخواهند بدانند ارزش دارد وقت خود را صرف فراگیری فارکس بکنند و یا با همین وقت و انرژی میتوانند شغل دیگری را یاد گرفته و درآمد بیشتری داشته باشند .

 

برای پاسخ به این گروه باید بدانیم بقیه شغلها چقدر درآمد دارند .یک برنامه نویس ارشد تا۱۵۰ هزار دلار درسال و یک پزشک هر سال حدود ۱۰۵ تا ۱۴۰ هزار دلار درآمد دارد در حالی که او باید ۲۰ سال درس بخواند تا بتواند دکتر شود و این درآمد را داشته باشد . حداقل باید ۸ ساعت در روز کار کند و گاهی حتی آخر هفته و روزهای تعطیل هم بایدسرکار باشد . درآمد معلم دبیرستان حدود ۵۳ هزار دلار ، وکیل حدود ۱۳۰ هزار دلار ، مربی ورزش حدود ۳۷ هزار دلار و یک مستخدم حدود ۲۵ هزار دلار در آمد دارند .

 

حالا سوال این است که معامله گران فارکس چقدر درآمد دارند ؟

 

این درآمد متفاوت است و فاکتورهای مختلفی مانند روش معامله ، مقدار پول داخل حساب در آن مهم است . مهم این است که یکنفر بتواند در فارکس سودده باشد و درآمد کسب کند ، بعد از آن دیگر محدودیتی برای کسب درآمد ندارد .

 

اگرشما یک حساب با ۲۰۰۰ هزار دلار باز کنید و بتوانید ماهانه ۲۰% سود کرده و به آن اضافه کنید ، بعد از سه سال ۱,۴۱۷,۶۰۳ دلار در حساب شما خواهد بود .اگراز آن به بعد شما تنها سود خود را از حساب برداشت کنید ، ماهانه رقمی معادل ۲۸۳۵۲ دلار برداشت خواهید کرد . و این چیزی که بسیاری از معامله گران فارکس به راحتی به آن میرسند .

 

پس پاسخ به این سوال که ” آیا ارزش دارد معامله گر فارکس شویم ؟” این است … بله !!!

 

در مقایسه با بقیه شغلها ، واقعا ارزش دارد که معامله گر فارکس شوید . این کار دردسر ، استرس و ریسک کمتری نسبت به شغلهای دیگر دارد . وقتی شما یک معامله گر سودده شدید ، تمام کاری که باید در روز انجام دهید چک کردن ۲۵ نمودار قیمت است که کمتر از ۳۰ دقیقه طول میکشد . این کاری است که معامله گران حرفه ای فارکس انجام میدهند .

 

با وجود این ، شما باید از ریسکهایی که معامله در فارکس دارد مطلع باشید . باید به شما هشدار دهم که اگر درست شروع نکنید و مسیر درستی را دنبال نکنید ، معامله در فارکس میتوانید بدترین خاطره و اتفاق زندگی شما باشد . شما میتوانید پول زیادی در این شغل از دست بدهید . حتی میتوانید تمام دارایی خود را ببازید . ولی اگر مسیر درستی را در این راه دنبال کنید و از شرکت فارکس معتبر استفاده نمایید٬ میتوانید به یک معامله گر حرفه ای تبدیل شوید و بدون مشکل و دردسر و استرس در فارکس معامله کرده و سود ببرید.

در همین حال که مشغول درج این مقاله هستیم در بین تمام کشور بحث بازار های مالی مثل ارز دیجیتال ، بورس ، بازار فارکس و درآمد آنها در میان مردم خیلی داغعه خیلی از دوستان من و حتی خود من که در حوزه برنامه نویسی فعال هستیم شاید بارها گفتیم آیا برنامه نویسی با تمام سختی هاش بهتره یا بازار های مالی که فقط چند ساعت از روز درگیر بازار هستی و در قبالش هم کلی پول به جیب میزنی در این مقاله میخواهیم تخصصی ترید کردن در بازار های مالی یا برنامه نویسی رو با هم برسی کنیم تا شما با چشمی باز بتوانید بین این دو شغل یعنی برنامه نویسی یا تریدر یکی رو انتخاب کنید.

برنامه نویسی چیست ؟
انسان ها برای این که بتوانند از طریق دستگاه های هوشمند مثل کامپیوتر یا موبایل با یک دیگر ارتباط برقرار کنند یا کار و ایده ای که دارند را با ذهن خود به یک برنامه تبدیل کنند و برنامه کار را برای آنها انجام دهد چیزی به نام برنامه نویسی را اختراع کردند .

برنامه نویسی به زبان خودمانی و ساده کد هایی هستند که کامپیوتر و دستگاه های هوشمند مثل موبایل قادر به خواندن آنها هستند و میتوانند با این دستورات منظور و هدف برنامه نویس را بفهمند و طبق کد ها کار انجام دهند این بدان معنی است که یک برنامه نویس میتواند توسط کد ها با کامپیوتر حرف بزند .

وظایف یک برنامه نویس چیست ؟
یک برنامه نویس همیشه باید در تلاش باشد تا مشکلات مردم را ببیند و برای حل این مشکلات دست به کد شود شاید بپرسید چه مشکلاتی هست که این برنامه نویس ها در تلاش برای حل آنها باشند به چند سال قبل برگردیم اگر شما یک انتقال وجه میخواستید انجام دهید باید به بانک مراجعه میکردید زمان زیادی هم باید در نوبت منتظر میماندید تا کارکنان بانک کار شما را انجام دهند .

اما در حال حاضر شما در چند ثانیه بدون مراجعه به بانک با استفاده از اپلیکیشن ها و سایت های موجود امکان هر کاری مثل انتقال وجه ، گرفتن موجودی و … را دارید به نوعی برنامه نویس ها یک بانک را در داخل جیب شما قرار داده اند .

در چند سال گذشته برای مشکلات قضایی و حقوقی باید مردم به دادگاه ها مراجعه میکردن به عنوان مثال اگر فردی قصد گرفتن یک سابقه کیفری را داشت باید حضوری به دفاتر خدمات قضایی مراجعه میکرد سپس به دادسرای شهر مربوطه تا موفق به کسب سابقه کیفری خود شود .

این موضوع هم از دید برنامه نویس ها پنهان نماند در حال حاضر بدون هیچ مراجعه ای در چند دقیقه با استفاده از سامانه ثنا قوه قضاییه امکان مشاهده پرونده ها ، اختاریه ها ، گرفتن سابقه کیفری و … برای مردم فراهم شده است .

جایگاه یک برنامه نویس در جامعه ؟
شغل برنامه نویسی با توجه به مثال های بالا یک نوع خدمت به مردم است حال شاید این سوال برای شما پیش بیاید چه خدمتی وقتی برای یک پروژه پول های میلیونی میگیرن به جرئت میتوانم این را بگویم هیچ برنامه نویسی در قدم اول بعد مالی و درآمد این شغل برایش مهم نبوده .

خیلی از افراد هستن در دوره های آموزشی برنامه نویسی شرکت میکنن یا به نوعی در دانشگاه ها مشغول یادگیری هستند اما از 1000 نفر فقط و فقط 10 نفر برنامه نویس میشوند چون برنامه نویسی یعنی حل معما ، هر روز بیشتر از دیروز کار کردن ، مداوم آپدیت بودن ، درنتیجه اگر علاقه صد در صد نباشه هرگز یک فرد به برنامه نویس تبدیل نمیشود .

با این توضیحات میتوان این نتیجه را گرفت که یک برنامه نویس اگر در دنیای برنامه نویسی هست با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده و دست از تلاش بر نداشته اما این یک واقعیت است در جامعه ما شغل برنامه نویسی یک شغل ناشناخته است و توجه زیادی به برنامه نویس ها چه از سمت دولت و چه از سمت مردم نمیشود .

درآمد شغل برنامه نویسی ؟
خیلی کم از افرادی که در ابتدا به دنبال پول در این شغل هستند به نتیجه میرسن شاید بپرسید خب همه ما برای پول تلاش میکنیم و اگه پول نباشه چرا ادامه بدیم اصلا کسانی که موفق نمیشن با کمی جستجو در اینترنت درباره درآمد این شغل تحت تاثیر قرار میگیرن و شروع به یاد گیری میکنن اما وسط های کار با سختی و مشکلاتی که به وجود میاد خسته میشن و دیگه ادامه نمیدن .

اگر میخواهید درآمد خود را در شغل برنامه نویسی بالا ببرید در سیستم مشاوره برنامه نویسی سپنتاک عضو شوید

اما اگر فردی باشه که خسته نشه و بتونه از این مرحله عبور کنه یعنی علاقه صد در صد به کارش داره و میتونه در طول چند سال به درآمد ماهی 5 ملیون تا 100 میلیون تومن هم برسه بستگی به ایده و پروژه هایی که انجام میده داره .

برنامه نویسی
آینده شغل برنامه نویسی ؟
کسی که برنامه نویس است یعنی یک تخصص دارد حال این تخصص نیاز هر روز جامعه است ما در حال ضبط دوره آموزش فلاتر بودیم در هنگام آموزش نسخه 1.10 را نصب کردیم در مدت زمان 20 روز نسخه 1.22.6 معرفی شده یعنی هر روز کد ها در حال تغیر اند هر روز یک کد جدید یک زبان جدید در راه است و شرکت های بزرگ باید خود را بروز کنند همین باعث میشود آینده برنامه نویسان هرگز به خطر نیفتد.

اگر میخواهید فلاتر را کامل و جامع یاد بگیرید پیشنهاد ما شرکت در دوره آموزش جامع فلاتر سپنتاک است

بازار های مالی فارکس ، بورس ، ارز دیجیتال چیست ؟
بازار های مالی امکان سرمایه گذاری برای مردم را فراهم کرده اند یعنی شما میتوانید با پولی که در دسترس دارید در سهام صلا نفت و … سرمایه گزاری کنید این بدان معنی است پول شما را شرکت های بزرگ میگیرند و با آن کار میکنند در نتیجه از سودی که به دست می آورند درصدی را به شما هم میدهند .

در میان این بازار ها بازار هایی مثل ارز دیجیتال هست که در دو سال اخیر رشد خوبی داشته این رشد یعنی اگر فردی در سال 2016 یک بیتکوین با قیمت کم تر 50 میلیون خرید میکرد در سال 2020 سرمایه اش به یک میلیارد و 300 ملیون تومان تبدیل میشد .

اما ناگفته نماند این بازار به تازگی سر زبان ها افتاده و راه زیادی داره تا به بازار هایی مثل فاکرس برسه خیلی از کشور ها هم به صورت قانونی بازار ارز دیجیتال رو قبول ندارند شاید این موضوع دو علت داشته باشه علت اول را میتوان کوچک بودن این بازار دانست و علت دوم هیچ دولتی نمیتواند به بازار ارز های دیجیتال نفوذ کند همیشه ما شاهد این بوده ایم که در ابتدا هر امکاناتی را افراد پول دارد جامعه استفاده میکردند .

اگر یک گوشی خوب به بازار بیاید ابتدا افراد پول دار آن را خرید میکنند اگر ماشین خوبی معرفی شود افراد پول دارد در ابتدا سوار میشوند اما بازار ارز های دیجیتال طوری طراحی شده که هیچ دولت و هکری نه میتواند آن را هک کند یا وارد آن شود اگر شما در یک روستای دور افتاده هم باشید میتوانید بیتکوین بخرید و هر فردی با هر رتبه و جایگاهی در جامعه میتواند وارد دنیای ارز های دیجیتال یا فارکس شود .

نگرانی خیلی از کشور هایی که بازار ارز دیجیتال را قانونی نمیدانند عدم نفوذ اشان است اگر مردم به سمت این بازار بروند هیچ کاری از دست آنها بر نمی آید .

شغل تریدری نی نی سایت

شغل تریدری در ایران
شغل برنامه نویسی
برنامه نویسی در فارکس
درامد شغل تریدر
شغل تریدر چیست نی نی سایت
فارکس خوب یا بد
برنامه نویسی خوبه یا نه

Page navigation

بدون دیدگاه برای ترید در فارکس یا برنامه نویسی ؟ کدوم رو انتخاب کنم ؟ سال 2023

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *